fbpx

Fem gode råd til en god gåtur med din hund

Her kommer DogsJournal med fem gode råd til en god gåtur med din hund. Måske har du flere at tilføje?

Brug snor og sele

Brug altid en snor og en passende sele, når du går tur med din hund. Det hjælper med at sikre, at du har kontrol over din hund og forhindrer den i at stikke af eller løbe ud i farlige situationer.

Opøv god lydighed

Træn din hund i grundlæggende lydighedskommandoer. Dette hjælper med at opretholde kontrol over din hund under gåturen og sikrer, at den reagerer på dine instruktioner.

Vær ansvarlig omkring afføring

Husk at samle din hunds afføring op undervejs. Det er vigtigt at være en ansvarlig hundeejer og hjælpe med at holde området rent for andre mennesker og dyr.

Lad din hund udforske

Giv din hund tid og mulighed for at snuse og udforske sin omgivelser under gåturen. Dette er vigtigt for dens mentale stimulering og velbefindende.

Tjek vejret

Vær opmærksom på vejret, når du går tur med din hund. Beskyt den mod ekstreme temperaturer, sørg for nok vand og tag eventuelt hensyn til dens poter ved at bruge potesalve eller beskyttende sokker, hvis underlaget er varmt eller skarpt.

Vigtigst af alt skal du nyde tiden sammen med din hund og bruge gåturen som en mulighed for at styrke jeres bånd og give den motion og stimulering.

Det var vores fem gode råd til en god gåtur med din hund. Har du noget tips at tilføje, så skriv endelig en kommentar nedenfor. Du kan også sende os en mail på [email protected], eller sende os en DM på Facebook eller Instagram

Læs seneste indlæg fra DogsJournal

fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *