fbpx

Kender du gruppen – Genbrugshunden?

Foto: Pexels

Kender du gruppen – Genbrugshunden GRATIS omplacering af lovlige hunderacer? Det er en kæmpe stor facebookgruppe, der pt. tæller over 64.000 medlemmer.

Om Gruppen

I afsnittet om gruppen står der beskrevet: Hjælp til omplacering af hunde, salg tillades IKKE da det er i strid med Facebooks regler. Udstationering understøttes ikke.

Hvorfor søger ejere nye hjem til deres hund

Opslagene i gruppen er en blanding af opslag fra hundeejere, som søger nye hjem til deres hund af forskellige årsager. Det kan fx være sygdom eller forandringer i familien. Den anden gruppe er mennesker der søger en hund, og fortæller om deres tanker, kompetencer og mulighed for setup, for en potentiel kommende ny bedste hundeven.

Nemt at blive “forelsket”

Det er nemt at blive “forelsket” i søde hunde, når man kigger alle de forskellige opslag igennem, og man kan næsten mærke forventningens glæde, når man læser de forskellige søgeopslag. Når man scroller ned og møder en overskrift med: OPDATERING, så bliver man helt glad på begge parters vegne, og ikke mindst glad for den søde hund, som man ønsker alt det bedste med det videre liv i en ny familie.

Hund med udfordringer

Det hele er dog ikke 100% lyserødt, for når man læser annoncerne, så er forskellige forbehold hos den enkelte hund, også somme tider beskrevet. Det kan være udfordringer med renlighed, at være alene hjemme, børn eller andre hunde. Alligevel taler antallet af medlemmer i gruppen for, at et stort antal mennesker har lyst til at kigge på muligeden for en omplaceringshund.

Find Gruppen

Er du en af dem, kan du finde gruppen her nedenfor:

Kilde: Genbrugshunden

Læs seneste på DogsJournal

fb-share-icon

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *