fbpx

En DKK stamtavle er vigtigere end nogensinde før!

En DKK stamtavle er vigtigere nu end nogensinde før!

Foto: Pexels

En DKK stamtavle er vigtigere nu end nogensinde før! Sådan skriver cavallierklubben.dk på sin hjemmeside, hvor man envidere kan læse:

Kun ca. 1/3 af danske Cavaliers med DKK stamtavle

Cavalieren er en voldsom populær race i Danmark. Men desværre er kun ca. 1/3 af de danske cavaliers med DKK stamtavle. De resterende er enten uden stamtavle eller med såkaldt stamtavle fra anden forening. DKK opdrættere er de eneste, som arbejder for at forbedre sundheden hos racen!

Avlsarbejde der virker

Gennem internationale anerkendte sundhedsundersøgelser arbejder vi for at mindske og bekæmpe sygdommene. Og vores avlsarbejde virker! De danske opdrættere og dansk opdrættede cavaliers er eftertragtede i Europa netop på grund af vores mangeårige arbejde for racen. Uden stamtavle eller med anden stamtavle end DKK spilles der russisk roulette med hundens sundhed, hundens fremtid og racens eksistens.

Garantibeviset

En DKK stamtavle er langt mere end blot et stykke papir. Stamtavlen er “garantibeviset” på at hvalpen er efter sundhedsundersøgte og raske forældre, bedsteforældre osv. Sundhedsundersøgelser er ikke bare et besøg hos dyrlægen, men omfatter bl.a ultralydsscanninger af hjertet, MRI scanninger af hjernen mv. flere gange i hundens liv.

Opfordringen fra foreningen lyder herfor således: Så kære hvalpekøbere – Tænk jer om! Hjælp racen og i sidste ende jer selv. Vælg en DKK opdrættet cavalier

Kilde: Cavalierklubben.dk

Seneste på DogsJournal

fb-share-icon

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *