fbpx

Et godt tip – Skriv Tissedagbog!

Renlighedstræning

Med hvalpe hører altid renlighedstræning. Her er et godt tip fra hundesnude.dk.

Er du i tvivl om hvor ofte du skal tage hvalpen ud, så lav en tissedagbog. Her skriver du ned, alle de gange din hvalp besørger – både inde og ude.

  • Tidspunkt
  • Hvor er det henne
  • Hvad er der sket

På den måde kan du lynhurtigt danne dig et overblik over, hvor længe din hvalp kan holde sig.

Det behøver ikke at være det samme dagen igennem. Det kan sagtens være at din hvalp kan holde sig 2-2,5 time om formiddagen, men kun 1 time om eftermiddagen, hvor hele familien er hjemme, og det er ulvetime for alle.

Ved at udfylde tissedagbogen, kan du både følge med i intervallernes længde, om de bliver længere over tid, og det giver dig også ro i maven til hvornår du skal tage hvalpen ud.

Kilde: Hundesnude.dk

Hundesnude.dk tilbyder professionel hundetræning i København. Der arbejdes med belønningsbaseret træning baseret på klikkertræningsprincipper.

Kvinderne bag Hundesnude.dk

Indehaver Emilie Borup Preuss, er uddannet hundetræner hos Victoria Stilwell Academy for Dog Training & Behavior og Certified Separation Anxiety Trainer (CSAPT) hos Julie Naismith. Emilie specialiserer sig i separationsangst og tilbyder forløb for hunde, der har udfordringer med at være alene hjemme. Emilie underviser også på hvalpe- og unghundehold. Udover sin hundetræneruddannelser, er hun uddannet cand. merc. fra CBS og bor i København med sin mand Chris og sine to hunde Saxo og Maggie. 

Anna Mæng Bonde er uddannet instruktør og sporinstruktør hos Dansk Kennel Klub. Hun underviser på hvalpe-, unghunde- og sporhold. 
Anna er også under uddannelse som adfærdsrådgiver hos Hund & Træning. Udover sin hundetræneruddannelse er hun uddannet kok og har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Anna bor i København med sin mand Niels og den engelske springer spaniel Nori.

“Vi vil gerne have hundene til at arbejde med os, fordi det er sjovt, og fordi det følger alt muligt godt med at gøre ‘det rigtige’ – og ikke fordi de er bange for konsekvenserne af at gøre noget andet.” Citat Hundesnude.dk

Læs de seneste indlæg på DogsJournal bloggen

fb-share-icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *