fbpx

“Game Changer” for den ældre Border Collie Sophie

Foto: Privat

Testimonial

”Vores elskede Border Collie, Sophie (14år) har haft et utroligt aktivt liv. Det er så desværre over årene gået ud over hendes led brusk. Her på det sidste har vi så måtte skære ned på hendes aktiviteter, især det at lege med bolden, da hun ofte blev halt. Vi prøvede en del løsninger, men det var først da vi startede med at bruge NDS® PureLine Pets Ezy Move, at vi så en betydelig bedring.”

“Siden vi indførte NDS® PureLine Pets Ezy Move i hendes daglige routine har vi set en utrolig transformation. Nu kan hun igen lege med sin bold i korte perioder uden at der opstår tilbagefald og kan nu igen bevæge sig komfortabelt, noget hun ikke har kunnet i lang tid.”

Men fordelen endte ikke der. Sophie har lidt af hårtab (alopecia) som følge af noget medicin (Incurin) mod inkontinens.

Foto: Sophie Før

Hendes pels var blevet ussel med pletvis hårtab og langtfra den sædvanlige flotte kraftige pels, som hun engang havde.

Foto: Sophie Efter

“Til vores store overraskelse, siden hun startede med kollagen tilskuddet, er hendes pels fuldstændig vendt tilbage. Den skinner og er kraftig og ser bedre ud end nogen sinde før. Alle som ser hende kommenterer hvor fantastisk godt hun ser ud.”

NDS® PureLine Pets Ezy Move har virkelig været en ’game changer’ for Sophie. Ikke nok med at have forbedret hendes led og mobilitet, men har også genskabt hendes flotte pels.”

“Vi kunne ikke være mere lykkelig med resultatet og anbefaler kraftigt dette tilskud til andre kæledyrs ejere.”

Brev fra kunde d. 7. juli 2024

NDS® PureLine Pets Ezy Move® er Collagen Peptider (Bovine) til hund og kat. Brusk og led indeholder op til 75% kollagen. NDS® Pets Ezy Move® til hund og kat skal ikke opløses i vand, men drysses over maden. 100% smagsneutralt. Læs mere om produktet her.

Seneste på DogsJournal

fb-share-icon

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *