fbpx

Kan Nytårsaften gøres behagelig for din hund?

Kan Nytårsaften gøres behagelig for din hund?

Foto: Kelly

Kan Nytårsaften gøres behagelig for din hund?

Nytår er en festlig tid, men for vores pelsede venner kan det også være en udfordrende oplevelse på grund af fyrværkeri og høje lyde. Heldigvis er der skridt, du kan tage for at hjælpe din hund med at få en mere behagelig aften.

Skab et sikkert tilflugtssted

Opret et roligt og trygt sted i dit hjem, hvor din hund kan søge tilflugt fra larmen. Dette kan være dens kasse eller en hyggelig krog med dens yndlingsdyne og legetøj.

Dæmp lydene

For at reducere støjniveauet fra fyrværkeri og festligheder udenfor, tænd for fjernsynet, radioen eller en hvid støjmaskine. Disse baggrundslyde kan hjælpe med at skabe en mere afslappet atmosfære.

Afled din hunds opmærksomhed

Giv din hund noget at fokusere på, som en godbidskugle eller en aktivitetslegetøj, der kan holde den optaget og distraheret fra de udefrakommende lyde.

Overvej beroligende

Hvis din hund bliver ekstremt bange, kan det være en god idé at konsultere din dyrlæge. Beroligende midler eller naturlige kosttilskud kan hjælpe med at reducere angst og stress.

Forberedelse gennem året

Arbejd på at reducere din hunds angst for høje lyde ved gradvist at introducere dem i løbet af året. Dette kan hjælpe din hund med at blive mere komfortabel med lignende situationer.

Ved at tage disse trin kan du hjælpe din hund med at have en mere behagelig nytårsaften. At forstå din hunds følsomhed overfor støj og tage forholdsregler kan gøre en væsentlig forskel i at skabe en tryg og rolig atmosfære for din firbenede ven.

Alternativ tilbydes der på mange hundepensioner specielle nytårspakker hvor kredser om hundene og giver dem en god aften, mens deres ejere holder nytår.

Læs seneste på DogsJournal

fb-share-icon

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *